Bejelentkezés

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó? Kattintson ide

Ha még nincs fiókja, és szeretne regisztrálni, kattintson ide

Bezár
Ha állásajánlataink között szeretne keresni, kérjük, kattintson ide!
Feig Zsuzsa
Szakmai bemutatkozás

Feig Zsuzsa

Tanácsadó

2008 óta vagyok a csapat tagja, és azt tapasztalom, hogy a Focus siker receptje egyszerű… rendkívüli összetartás és rendkívüli kitartás!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom magamról: szeretem a munkám.

2005 óta dolgozom HR területen és 2008 óta vagyok a csapat tagja. Azt tapasztalom, hogy a Focus siker receptje egyszerű… rendkívüli összetartás és rendkívüli kitartás! Vezetőink karizmája és a csapattagok állhatatossága folyamatos sikerélményt nyújt az itt dolgozóknak. Nincs is jobb bizonyíték erre, mint Megbízók újbóli és folyamatos megbízásai és Jelöltjeink ajánlásai.

Bölcsész végzettséggel rendelkezem, mely tanulmányok előtt 1 évet jártam az ELTE matek szakára, két ízben éltem eddig külföldön. Érdeklődöm a természet, a pszichológia, a gasztronómia, és a sportok iránt. És mióta fejvadász vagyok még több új területtel megismerkedhettem: IT, Mérnökség, Értékesítés/Kereskedelem, Bank, Pénzügy, SSC, melyek tovább bővítették tudásom a világról és az emberekről.

Tapasztalatommal szívesen állok rendelkezésére mindazoknak, akiknek segíthetek munkaerő-toborzásban és/vagy karrier tanácsadásban, forduljanak hozzám bizalommal!