Skip to main content

Kertész Péter Arnold, Kormányzati és Vállalati Kapcsolatok Igazgató

Focus Consultinggal megbízóként és az általuk kiválasztott felsővezetői jelöltként egyaránt kiváló tapasztalataim voltak.

Az Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations tanácsadó ügynökség ügyvezető helyetteseként számos kiváló jelöltet “szállítottak” nekünk, akik aztán tehetségüket ügynökségünknél többszörösen is kamatoztatták.

Néhány évvel ezelőtt pedig a Kraft Foods számára kerestek Corporate & Government Affairs Managert és ráéreztek arra, hogy ügyfelük, a Kraft illetve közöttem olyan kapcsolat létesülhet, amely mindkét fél számára jelentős előnyöket hozhat.

Mindvégig korrekt, tisztességes bánásmódban volt részem, a Focus Consulting ügyfele érdekeit szem előtt tartva gondos figyelemmel vezette a legjobb jelölteket a végső megmérettetésig. Jelöltként világos instrukciókat, pontos briefet, megbízható kommunikációt, odafigyelést tapasztaltam a Focus Consultingtól és rendkívül hálás vagyok profi vezetésért, hogy segített kidomboríttatni ügyfele számára azokat a kvalitásaimat, tapasztalataimat, amelyre a világ vezető snacking vállalatának szüksége volt.

A Focus gondos odafigyelése, strukturált támogatása nélkül egy nagy találkozás maradhatott volna el.

Köszönöm még egyszer aFocus Consulting kiváló munkáját és támogatását.