Skip to main content

Simon Tamással hosszú évek óta dolgozom együtt. Felkészültsége, rátermettsége bizonyítékaként kiválóan teljesített több felsővezetői keresésben és a kritikus specialista kiválasztásokban is.
Kiválóan kezelte a mi igényeinket is és a jelöltek motiválása terén is sikerrel működtünk együtt.
Gyógyszeripari vállalatként fontos hogy a jelöltekért folytatott versenyben a megfelelő jelölteket tudjuk megszólítani. Leggyakrabban a jelöltek felkutatásánál a fejvadász eszközök ismerete elengedhetetlen.
Tamás és a Focus Consulting csapata kiváló partner ebben.

EGEDINÉ KOLARICS BARBARAEx-HR Igazgató, Humán Bioplazma

Cégünk és a Focus Consulting között több éves, sikeres együttműködés bontakozott ki az évek során. Kéréseinket és kereséseinket mindig időben és hatékonyan teljesítették. Ennek köszönhetően az elmúlt évben egy nemzetközi felsővezetői kereséssel is a Focust bíztuk meg. Cseh-, és Lengyelországban paralel alkalmaztunk személyzeti tanácsadókat, hogy feltérképezzük a releváns tapasztalattal bíró szakembereket a régióban. Az erős versenyt végül a Focus Consulting által ajánlott jelölt nyerte, nem kis mértékben gyorsaságuknak, kiváló piacismeretüknek és a megfelelő alapossággal kiválasztott short listes jelöltek tudásának köszönhetően. Azóta is bizton számítunk hatékony és gyors munkájukra, valamint tanácsaikra egy-egy keresés kapcsán.

SZEKERES ZITAEx-HR Leader Dupont

Az évek során több sikeres együttműködésem volt a Focus Consultinggal a Danone Group számára. Kiemelném az IT Igazgatói pozíciót, amelyre Tímea rövid időn belül 3 potenciális jelöltet mutatott be. Közülük kényelmesen ki tudtuk választani a megfelelő embert ebbe a számunkra igen fontos munkakörbe. A személyes egyeztetéseknek és heti riportoknak köszönhetően folyamatosan nyomon követhettük, hol tart a keresés, illetve kaptunk egy átfogó képet is a piacról. A jelölt teljes mértékben beváltotta az elvárásokat a későbbiekben. Nagyon hatékony, pontos, precíz munka jellemezte a Focust, teljes mértékben értették az üzleti folyamatainkat és a hozzájuk kapcsolódó változásokat, s ez megkönnyítette a kiválasztást. Cégünket mindig magas szakmai színvonalon képviselték.

NAGYPÁL JUDITEx-HR Igazgató Győri Keksz