Skip to main content

2014 Bronze Stevie Winner For Women in Business


Bíró Tímea, a Focus Consulting Kft. ügyvezető-tulajdonosának teljesítményét a STEVIE® AWARDS FOR WOMEN IN BUSINESS Díj bronz fokozatával jutalmazták

A díjjal a világszinten kiemelkedő teljesítményt nyújtó női vezetőket ismerték el egy Gálaest keretében New York városában

Budapest, 2015. február 20. – A Focus Consulting személyzeti tanácsadó vállalat ügyvezető-tulajdonosa, Bíró Tímea a Stevie® Díj bronz fokozatát nyerte az Év Női Vállalkozója, üzleti szolgáltatások kategóriában a 11. alkalommal megrendezett a Nők az Üzleti Életben Stevie Díj Gálaesten. A díjat tavaly év végén New York városában ünnepélyes keretek között adták át. Bíró Tímea egyetlen európai cégvezetőként érdemelte ki az elismerést kategóriájában.

A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj az egyik legnagyobb világszintű elismerés a női vállalkozók, vezetők, alkalmazottak és az általuk irányított cégek számára. A világ minden részéről pályázhatnak egyének és szervezetek – magán és állami, profitorientált és non-profit, nagy és kis cégek – a díjra. 2014-ben 22 országból érkeztek nevezések a díjra. Több mint 1.200 pályázat érkezett idén olyan vállalatoktól, melyek, gyakorlatilag az összes létező iparágat képviselik. A Stevie Díj nyerteseit egy 160 vállalatvezetőből álló független szakmai grémium választotta ki.

Bíró Tímea a Focus Consulting vezetőjeként többek között a 2013-as évben végrehajtott szervezeti struktúra racionalizálásának, valamint fejlesztések és ezek eredményeinek köszönhetően érdemelte ki az elismerést, amelynek zsűrije több szempontot is figyelembe vett az értékelésnél. A 2013-ban 15. évfordulóját ünneplő vállalat ezt az alkalmat ugyanis arra használta, hogy tovább fejlődjön, így számtalan változtatást hajtottak végre, melynek Tímea volt a szellemi anyja és felelőse. Így pl. a vállalat forgalma a 2013-as évről a 2014-es évre 33%-kal nőtt, és 50%-kal több munkakeresőnek találtak megfelelő állást.

„A 90-es évek végén alapított cégemben lehetőségem volt végigkövetni a magyar és a világpiac hazánkra gyakorolt változásait. Hamar felismertem, hogy a változást nem követni kell, hanem annak élére kell állni, különösen egy olyan piacon, ahol évtizedes tapasztalattal rendelkező multinacionális vállalatokkal állunk versenyben”, mondta Bíró Tímea, a Focus Consulting ügyvezető-alapítója. „Minden foglalkozás művészetnek tekinthető, ha elegendő szenvedéllyel végzik. Ezzel a mottóval végezzük munkánkat a Focus Consultingban és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy én és így a munkatársaim is a Stevie Díj elismerésben részesülhettünk, amellyel visszaigazolást nyert stratégiánk és kitartó, szakértelemre és lelkesedésre alapuló munkánk”, tette hozzá Bíró.

“A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj 11 éves fennállása óta még sohasem pályázott ennyi lenyűgöző női vállalkozó, szervezet és vezető, mint 2014-ben. Az ő sikereik és újításaik története világszerte inspirációt jelent azon nők számára, akik saját vállalkozás létrehozásáról, fejlesztéséről, valamint arról álmodnak, hogy valami jelentőség teljeset hozzanak létre”, mondta Michael Gallagher, a Stevie Díj alapító-elnöke. „Gratulálunk az idei év összes arany, ezüst és bronz fokozatú díjazottjának fantasztikus teljesítményükért.”

További információ a Nők az Üzleti Életben Stevie Díjról és a nyertesek teljes listája itt található:www.StevieAwards.com/Women.

A Focus Consultingról:
Az 1998-as alapítású Focus Consulting személyzeti tanácsadó vállalat teljes körű HR szolgáltatásokkal áll Partnerei rendelkezésére. Átfogó ismeretekkel rendelkezik a magyar és a regionális munkaerőpiacról, ahol több mint 15 éve bizonyítja szakértelmét a személyzeti tanácsadás, munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés területén. Célja, hogy stabil, sokéves tapasztalattal rendelkező piackutatói, szakértői és tanácsadói csapatának munkájával ügyfelei mihamarabb megtalálják a számukra ideális jelölteket. Ennek érdekében a kiválasztásokat támogató, 110 000 jelölt anyagát tartalmazó adatbázist kezelő technikai hátteret fejlesztett ki, és személyre szabott, rugalmas kiválasztási megoldásokat dolgozott ki. A Focus Consulting kiválasztási folyamatait a teljes transzparencia jellemzi. További információ: www.focusconsulting.hu

A Stevie Díjról:
A Stevie Díj hat programból áll: Ázsia és Csendes-Óceánia Stevie Díj, Német Stevie Díj, Amerikai Üzleti Díj, Nemzetközi Üzleti Díj, Nők az Üzleti Életben Stevie Díj, és Értékesítés és Ügyfélszolgálat Stevie Díj. A Stevie Díj mindenféle és minden méretű vállalkozást ismer el a mögöttük álló vezetőkkel és dolgozókkal együtt a munkában végzett kiemelkedő teljesítményükért világszerte. További információ: www.StevieAwards.com