Skip to main content

Vajon hogyan kapcsolódik össze Till Attila műsorvezető és a személyzeti tanácsadással, munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó Focus Consulting? Mi a közös bennük? A szenvedéllyel végzett munka.

A Focus Consulting immár 20 éve meghatározó és stabil szereplője a hazai személyzeti tanácsadás, munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés piacnak: ez idő alatt több mint 10 ezer sikeres projektet valósítottunk meg. Ez annak is köszönhető, hogy teljes körű HR szolgáltatásokkal állunk a cégek rendelkezésére.

A két évtizedes fennállást új arculattal és weboldallal ünnepeljük, valamint egy hozzánk hasonlóan szenvedélyes és dinamikus szakembert, Tillát kértük meg arra, hogy a saját szemüvegén keresztül mutassa be a Focus Consulting csapatát. A nemrég elkészült közös videó YouTube csatornánkon is látható:

Partnereink a magyar és a regionális munkaerőpiac átfogó ismeretét, bizonyított szakértelmet, rugalmasságot, gyorsaságot, diszkréciót és lelkesedést kapnak tőlünk” – fogalmazott Bíró Tímea, a cég vezetője, aki külön kiemelte a húsz éves tapasztalat és a stabil minőség fontosságát ezen a gyorsan változó piacon. „Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink hosszútávon számítanak ránk” – tette hozzá.

Legfontosabb célunk az, hogy a sokéves tapasztalattal rendelkező piackutatói, szakértői és tanácsadói csapatunk a lehető leghamarabb megtalálja partnereink számára a legjobb jelölteket a személyre szabott és rugalmas kiválasztási megoldásaink, illetve a kiválasztásokat támogató speciális technikai hátterünk segítségével.